- hirdetés -

A rájátszás újabb fordulóját rendezik a hétvégén a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE – Nagyszénás rangadóra kerül sor szombat este a gyopárosi sportcentrumban. A Rákóczi vasárnap Méhkerékre látogat.

Két éve megy a rivalizálás az ULE és a Nagyszénás között. Az elmúlt évben a megyei III. osztályban feszültek egymásnak a csapatok, az idén egy osztállyal feljebb ütköznek meg, váltakozó sikerrel.

A tabellán 6 pont a szénásiak előnye, de még kétszer játszanak egymás ellen a felek.

Orosházi MTK-ULE 1913 – Nagyszénás SE (ULE-Sportcentrum, május 5., 19.30 óra)

Nagy várakozás előzi meg a rangadót. A vendégek előnye már hat pont, ezért az utolsó esélyünk, hogy versenyben maradjunk a bajnoki címért, ha itthon győzelmet tudunk aratni. Nagyon nagy ütközet lesz, de bízom benne, hogy taktikus és türelmes játékkal sikerül a listavezető fölé nőnünk nyilatkozta hétközben Czollner Gábor edző.

Várható keret: Marunák, Téglás, Szabó N, Futaki, Deli, Lestyán, Fejes, Simon, Elekes, Barna, Szabó Á., Kasza, Sindel, Mucsi, Fehér, Buza, Kovács. Sérült és eltiltott játékos nincs.

A mérkőzés játékvezetője: Kocsondi Bálint (Nagy Gábor, Rakonczás Zsolt).

Mucsi (kékben) lendületes játéka sokat jelenthet szombaton (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A Rákóczi a bajnokaspiráns otthonába látogat vasárnap délután. A bajnokságban még nem termett babér a telepiek számára a listavezető ellen.

Méhkerék SE – Rákóczi Vasas SE (Méhkerék, május 6., 17 óra)

– A hétközi forduló eredménye (Kondoros Rákóczi 6-1) nem tükrözte játékunkat, ez egy kicsit letaglózott bennünket, de dolgozunk tovább, hiszen még sok mérkőzés van hátra. Vasárnap a bajnokjelölthöz megyünk, rendkívül nehéz mérkőzésre számítunk, de mindent meg fog tenni csapatom a jó eredmény eléréséért – nyilatkozta Gyimesi András edző.

Tasi sérült, Bálint D. munkahelyi elfoglaltság miatt nem áll a csapat rendelkezésére. A várható keret: Tóth – Boros, Ludányi, Németh, Kiss – Kánya, Vili, Sajti, Bogár – Dudás, Mazán.

A mérkőzés játékvezetője: Baráth János (Petrovszki György, Bozó Norbert).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.