- hirdetés -

Kisbéren rendezték a Felnőtt Raw Erőemelő Magyar Bajnokságot, ahol az orosházi Toldi SE versenyzői is próbára tették magukat. Többen éremmel vagy egyéni csúcsot döntve tértek haza.

Rekord létszámú nevezés érkezett az erőemelők országos bajnokságára, Kisbéren így három napon keresztül folyamatosan zajlott a viadal. A Toldi SE versenyzői szépen helytálltak, többen tértek haza éremmel.

Lovas Mónika a +84 kilogrammosok mezőnyében 480 kilogrammos összesített teljesítményével az első helyen végzett. A 105 kilogrammos mezőnyben Szöllősi Gábor is dobogós helyen végzett, 682,5 kilogrammos teljesítménye az ezüstéremre volt elegendő. Véró Alex a második lett 750 kilogrammos teljesítményével új országos csúcsot állított fel a junior korosztályban.

Érmek és egyéni csúcsok jellemezték a Toldi SE versenyét (Fotó: egyesület)

Rajtuk kívül Bodnár István, Csepcsényi Zoltán, Paczuk Ádám és Szabados Katalin hozták az elvárhatót. Ugyan a dobogóról lecsúsztak, de Paczuk Ádám és Szabados Katalin is büszke lehetett teljesítményére, hiszen mindkettőjüknek sikerült beállítani egyéni csúcsukat.

A kiváló egyéni eredmények a csapatversenyben is megmutatkoztak, hiszen az orosházi egyesület férfi csapata a harmadik helyen végzett az összetettben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.