- hirdetés -

A szomorkás vasárnapi időt pár egészen tavaszias nap előzte meg. De vajon itt a tavasz vagy csak az időjárás űz velünk áprilisi tréfát?

Az előrejelzések szerint számíthatunk arra, hogy áprilisban megérkezik az enyhülés Orosházára. 
A hónap első napján még marad a hűvös borongós idő, esővel és erős, akár 64 km/h-s széllökésekkel kísérve. A hőmérséklet +12 és +7 fok között alakul. 

Hétfő reggelre a felhők kissé felszakadoznak, hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. A hőmérséklet +14 és +4 fok között várható. A szél gyakran megélénkül, olykor viharossá erősödik. 

Április 3-án az idő melegszik, egészen +20 Celsius fokig kúszhat fel a hőmérő higanyszála. A szél erős marad, esőre nem kell számítanunk az előrejelzések szerint. A minimum hőmérséklet +4 fok körül alakul.

Vajon megérkezik-e áprilisban a tavasz?  (Fotó: Rajki Judit)

Szerdán marad a +20 fok körüli hőmérséklet, a szél is alábbhagy 17 km/h-ra mérséklődik, csapadék nem várható. 

Április 5-én a csapadékos időjárás ismét megérkezik térségünkbe, a hőmérséklet +19 és +9 fok között alakul, kis időre kisüthet a nap. A széllökések az előrejelzések szerint körülbelül 20 km/h erősségűek lesznek. 

Pénteken szeles időre van kilátás, 30 km/h-s széllökésekkel. A hőmérséklet +18 és +8 fok között alakul, kevés csapadékra is számíthatunk.

A hétvégén, szombaton és vasárnap +21 fok köröli időjárás várható, a hőmérséklet +9 fokig süllyedhet , csapadék nem várható, a szél maximum 20 km/h-ig erősödik majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.