- hirdetés -

Még el sem készült, de már megrongálták az új, készülő kutyafuttatót. Ismeretlen elkövető ellen tesz feljelentést az Orosházi Rendőrkapitányságon a Városüzemeltetési Zrt.A Dr. László Elek lakótelep környékén szeretnének kutyafuttatót építtetni az orosházi kutyatartók – számoltunk be még tavaly novemberben. Azóta az ötlet már megvalósítás szakaszába lépett, hiszen a múlt héten a Liget utcai garázsok mögött a 875 négyzetméteres terület elkerítését már elkezdte a kivitelezésért felelős Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt.

– Jól haladtunk a munkálatokkal, hiszen a héten már átadhattuk volna a kutyafuttatót, de így sajnos nem lehet. Ma reggelre azt jelezték munkatársaink, hogy a felállított kerítést több helyen megrongálták. Mintegy százezer forintos kár keletkezett. Ezért megteszem a feljelentést ismeretlen elkövető ellen – tájékoztatta az OrosCafét Benkő Ferenc, vezérigazgató.

Ismeretlenek megrongálták a készülő kutyafuttatót

Ahogy korábban írtuk, eredetileg a Kazinczy köz és az ottani játszótér környékén valósították volna meg a mintegy kétmillió forintos beruházást. Végül mégis a Dr. László Elek lakótelepre esett a választás, mivel olyan helyen szeretnék létrehozni a kutyafuttatót, ahol senkit sem zavar. Láthatóan mások nem így gondolják.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.