- hirdetés -

A kórház képújsága az egészségügyi információk szolgáltatása mellett a városban tevékenykedő cégek és üzletek szolgáltatásait reklámozza. A hirdetésért cserébe ezúttal két új hűtőgépet kaptak.

Nagyjából egy éve indult el az Orosházi Kórház képújsága, mostanában öt televízión futnak a hirdetések és egészségügyi információk. Ennek indulásakor az Elektro Diszkont Orosháza üzlet tulajdonosától kaptak segítséget.

Nekem is fontos, hogy kórházunk jól felszerelt legyen, az üzletemben forgalmazott elektronikai eszközökkel szeretnék segíteni, hogy a kórházban gyógyulók és az ott dolgozók is kényelmesen és komfortosan érezzék magukat. Egy éve keresett meg a főigazgató, hogy fel tudok-e ajánlani televíziókat a képújsághoz mondta Kohári Norbert, üzletvezető.

Dr. Duray Gergő főigazgató vette át a kórház új hűtőszekrényeit Fotó: Orosházi Kórház)

A sikeres együttműködésnek köszönhetően nemrégiben az Elektro Diszkont üzletből két közepes méretű, 50 ezer forint értékű hűtőgépet kapott a kórház, amit dr. Duray Gergő főigazgató vett át. A két hűtőre a kardiológiai-, valamint a Csecsemő- és Gyermekosztályon volt szükség, hogy a betegek és dolgozók el tudják bennük helyezni a hűtésre szánt ételeket és italokat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.