- hirdetés -

Fontos mérkőzés vár az orosházi női kézilabdázókra ma este, az éllovas Eger gárdáját fogadják az Eötvös-csarnokban.

Debre Viktor együttese a télen kevés változáson esett át, két érkezőt jegyezhetnek. A Szentendréből igazolták le a balkezes szélső, Vesztergombi Dalma. Emellett egy balátlövő, Nagy Enikő érkezéséről is beszámolt a listavezető honlapja.

Az egriek az első fordulóban könnyedén győzték le a Hódmezővásárhely együttesét, mégsem érkezhetnek nyugodtan Orosházára, hiszen két évvel ezelőtt szintén listavezetőként érkezve vereséget szenvedtek és ezzel elúszott a feljutást érő bajnoki címük is. Soron következő ellenfelünkkel az ősszel nagy csatát vívtunk idegenben, egy kevésgólos találkozón közel voltunk a pontszerzéshez. Többek között emiatt is vár Petrovics Gerda szoros mérkőzést.

– Egyértelműen ki-ki meccs lesz, amelyen a napi forma fog dönteni. Azon fog múlni minden, hogy ki lesz ott jobban fejben, ki tudja a taktikát jobban megvalósítani, mert azt hiszem, hasonló erőkből álló csapat vagyunk. Nem szabad túlizgulni a meccset és akkor nyerhetünk – osztotta meg várakozásait a játékos egyesületének honlapjával.

Magabiztosabb védelem szükséges

A múlt hétvégén jól kezdett az OXXO Energy Orosházi NKC, ennek ellenére nem folytatódott jól a Göd elleni találkozó az első fordulóban. Hazai pályán nem is lehet más a céljukk, mint javítani. Hétközben Brunner Zsanett az orosháziak hálóőre is ezt fogalmazta meg a hazai rangadóval kapcsolatban.

 

A klub honlapja szerint egész héten motiváltan, a mérkőzés fontosságához méltón készült a csapat. Sajnos nem teljes kerettel, hiszen az előző találkozón nyolc gólt szerző Vörös Bettina megfázással bajlódott, de hétvégén már a vezetőedző rendelkezésére állhat. Papp László szerint sokkal jobb játék kell vasárnap este.

–Nagyon fontos, hogy hátul sokkal stabilabbak és magabiztosabbak legyünk, mint a Göd ellen voltunk. Ez megalapozhatja támadójátékunkat is. Szükségünk lesz szurkolóink segítségére is, akik bebizonyították már korábban, hogy nyolcadik emberként képesek győzelemhez vezetni minket. Számítunk rájuk – hangsúlyozta az orosházi tréner az egyesület oldalán.

A felnőtt találkozó 18 órától kezdődik, azt megelőzően 14 órától a serdülők, 16 órától pedig az ifjúságiak is pályára lépnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.