- hirdetés -

Negyedik felkészülési mérkőzésén sem talált legyőzőre az OMTK-ULE 1913 labdarúgó csapata. Czollner Gábor tanítványai ezúttal a Békésszentandrást verték magabiztosan.

A megyei II. Északi csoportjának listavezetőjét fogadta február 10-én az OMTK-ULE a gyopárosi műfüvön. Az orosháziak sok helyzetet rontottak el, ennek ellenére fölényes győzelmet arattak.

OMTK-ULE 1913 – Békésszentandrási HMSE      4 – 1    ( 2 – 0 )

Orosháza, műfüves pálya. Vezette: Jónás J. (Tóth K., Dobi B.)

Orosháza: Marunák – Lestyán, Deli, Szabó N., Fejes – Simon, Elekes, Barna M., Horváth M. – Kasza, Sindel. Játszott még: Téglás, Szabó Á., Kiss G. Edző: Czollner Gábor.

Békésszentandrás: Légrádi – Kozák, Borgulya, Szabó M., Dernovics – Bódai, Pásztor, Rusvai, Lovas – Virág, Gulyás. Játszott még: Uhljár, Tasi, Olasz, Yetik, Elek. Edző: Varga László.

A gólok története:

Korán megszerezte a vezetést az Orosháza. Az  5. percben  Horváth-Sindel  kényszerítő után Sindel gurított 6 méterről a hosszú sarokba, 1-0. A 37. percben Elekes  beadását a hosszú oldalon érkező Kasza lőtte a hálóba, 2-0.

Magabiztosan támadott a kék mezes ULE (Fotó: Rajki Judit

Az 51. percben Lovas Attila 15 méterről lőtt kapura, a labda Marunák kapust érintve jutott a hálóba, 2-1. Az 55. percben Fejes lőtt két csel után 18 méterről a rövid alsóba, 3-1. A 76. percben Elekes keresztlabdáját Simon fejelte közelről a rövid sarokba, 4-1.

Czollner Gábor: A mutatott játékkal és az irammal elégedettek lehetünk, a helyzetkihasználásunk viszont borzasztó volt ezen a felkészülési mérkőzésen.

Az OMTK-ULE 1913 február 14-én, szerdán 18 órakor a Szarvas csapatát fogadja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.