- hirdetés -

Folytatódik a határvadászok képzése és toborzása Békés megyében. Orosházán, február 5-én 29-en kezdték meg tanulmányaikat.

Folytatódik Békés megyében az iskolarendszeren kívüli őr- és járőrtárs képzés. A képzés tizenegyedik ütemében 29 határvadász kezdte meg tanulmányait Orosházán. Az ünnepélyes megnyitón dr. Bak Sándor rendőrezredes, rendőrségi főtanácsos, az ORFK Személyügyi Főigazgatóság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője köszöntötte őket.

A rendezvényen a Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumot Vörös Tibor alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot pedig Hudák Pál ezredes, rendőrségi főtanácsos és Berczi László alezredes, a BMRFK Humánigazgatósági Szolgálatának vezetője képviselte.

Újabb 29 határvadász kezdte meg tanulmányait (Fotó: police.hu)

A képzéssel párhuzamosan a toborzás sem áll meg. Békés megyében is várják a hivatásos szolgálatra és a határvadász pályára jelentkezőket. Információkat rendőrkapitányságokon és határrendészeti kirendeltségeken lehet kérni, de a rendőrség honlapján is találhatók információk a képzésről. Emellett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjai is járják a megyei településeket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.