- hirdetés -

Ma értetek táncolunk és nektek szól a dal! – ezzel az üzenettel nyitotta meg Rétes Edina, a ReDance vezetője a jótékonysági estet tegnap a művelődési ház színháztermében, több száz vendég előtt. A helyiség megtelt segítő szándékú orosháziakkal.

Előzetesen már rengetegen jelentkeztek a ReDance szervezésében megvalósult eseményre, többen mint ahányan színpadra tudtak állni.

Felelősek vagyunk a döntéseinkért

Rétes Edina , az egyesület vezetője, és a műsor szervezője elmondta, az est azért jött létre, mert ezzel szeretnének a két családon segíteni, illetve erőt adni Jázminnak és Nellinek.
– A befolyt összeg egy részét Jázmin családjának adományozzuk, Nelli családja nevében pedig a másik részéből egy hálacsomagot vásárolunk a klinikán dolgozó nővéreknek, megköszönve ezzel lelkiismeretes munkájukat.

A tánctanár nyitóbeszédében úgy fogalmazott, a döntéseinkért felelősséget kell vállalnunk, egy védelmező határvonalat kell húznunk magunkban, amit nem lépünk át. Figyelnünk kell egymásra, barátainkra, családtagjainkra.

Ezzel szeretnének a két családon segíteni, illetve erőt adni Jázminnak és Nellinek (klikk a képre) Fotó: Rosta Tibor

A rendezvényre közel száz támogató fellépő érkezett, többek között Mezőkovácsházáról, Orosházáról, Békéscsabáról, és Budapestről. Színpadra lépett a ReDance Hip-Hop Crew SE, Bakos Bettina (Bettika), a Duma Színház, Csordás Ákos, Takács Vilmos Vilkó, az OKKSZ Aerobik Szakosztály, Tóth Marci, a Fly Girl’s Fitness, Max Beard, Janecska József, ACID Jazz Dance Company, HDZ, Feng Jao és Pribelszki Norbert is.

A Barátok közt sztárja elmondta, mikor meghallották a hírt, miszerint szükség lenne a segítségre, rögtön azon kezdett gondolkodni, mit tehetne a családokért ebben a nehéz helyzetben.
– Edinával mindketten egy jótékonysági estre gondoltunk, melynek szervezését ő  intézte, én pedig énekes előadókat hívtam. Úgy gondoltam ez az esemény a legjobb módja annak, hogy segíteni tudjunk – mondta.

Pribelszki Norbert a Hosszú Katinka című slágerével és egy új, saját dallal készült az eseményre, amely nagy sikerrel szerepelt az orosházi nézők előtt. A közel három óra alatt, táncosok és énekesek álltak egymás után színpadra, újabb és újabb élményt biztosítva ezzel a közönségnek. A fellépők legfőbb célja az volt, hogy a lányok meghallják énekük rezgéseit, és táncuk dobbanását.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.