- hirdetés -

Közel két évet kell várni a sorozat rajongóinak a befejezésre.

David Benioff és Dan Weiss, a sorozat alkotói tavaly nyáron már elmondták: legalább másfél évet akarnak tölteni az utolsó epizódok kidolgozásával, hogy a lehető leglátványosabb legyen, és a közönséget is elégedetté tegye. A jelenleg előkészületben lévő nyolcadik évadot várhatóan még a nyáron leforgatják.

Az utolsó évadban végre kiderül, hogy ki kerülhet a trónra a versengő házak közül, ámbár a történet sokkal többről szól a hatalomért vívott küzdelemnél. Neves filmportálok 2019 tavaszára predesztinálják a sorozat megjelenését, jóllehet az HBO még nem közölt pontos dátumot.

A tévé csatorna programigazgatója csak annyit tárt a nyilvánosság elé, hogy több verziót is leforgatnak a fináléról, ezzel is megelőzve, hogy kiszivárogjon a történet vége. Mint ismert, a hetedik évadot megelőzően több információ is kikerült az internet különböző fórumaira a még meg nem jelent epizódok tartalmáról.

Az HBO eddig legsikeresebb sorozata számos díjat bezsebelt már, a hetedik évad rekordszámú 12,1 milliós nézettséget hozott az amerikai tévé csatornának. A tavaly sugárzott évad idén is versenyben van több Emmy-díjért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.