- hirdetés -

Június elején rendezik meg a 21. Szupermaratont. Az eseményt a Különlegesotthon.hu Kft és a Kopp Békéscsabai Atlétikai Klub szervezi, az eddigi maratonok alapján idén is rengeteg résztvevőre számítanak.

Idén is számíthat a Különlegesotthon.hu Kft. támogatásra a 21. Szupermaraton Kerékpáros és Görkori Túra. Az eddigi rendezvények 20 év alatt mintegy 16 000 sportolót mozgattak már meg, akik nem kevesebb, mint 4200 kilómétert tettek meg eddig összesítve.

Az idei megmérettetést június 2-án és 3-án tartják, a kétnapos, maratoni távot futva, kerékpárral, görkorcsolyával, sőt gyakran rollerrel teljesítik a résztvevők. Nem versenyszerű a folyamat, inkább csapatokban, váltásszerűen szokták teljesíteni a vállalkozó kedvű sportolók.

Összefoglaló a tavalyi, 20. Szupermaratonról:

20. Szupermaraton Kerékpáros és Görkori Túra aftermovie

Büszkék vagyunk arra, hogy start up vállalkozásként már indulásunk évében egy olyan rendezvényt támogathattunk az alábbi videó elkészítésével, amely több ezer embert mozgat meg, és több évtizedes múltra tekint vissza. Cégünk, a különlegesotthon.hu Kft a Global Safe Services Kft.-vel a következő évben is támogatja a Kopp Békéscsabai Atlétikai Klubot, hogy a 21. Szupermaraton Kerékpáros és Görkori Túra a közös sporton felül plusz élményeket nyújthasson a résztvevőknek. A 104.0 Rádió1 pedig gondoskodik arról, hogy erről Békés megyében mindenki értesüljön.

Közzétette: Különlegesotthon.hu Kft. – 2018. január 4., csütörtök

 

A résztvevők Békéscsabáról indulnak és Arad az első nap célállomása. A második napon pedig következhet a visszaút, az érkezőket Békéscsabán élőzene és családi programok várják, többek között ugrálóvárral, este pedig tűzijátékkal.

További információkkal a rendezvény kezdetéig a 104.0 Rádió 1 szolgál.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.