- hirdetés -

Az OFKSE-Linamar NB I-es férfi kézilabdázói vasárnap este a Vác együttesét fogadják az Eötvös csarnokban.

Ismét alsóházi rangadó következik az orosházi kézilabdázók számára az NB I-es bajnokság tizenharmadik fordulójában. Buday Dániel tanítványai a 13. helyen tanyázó váciakat látják vendégül.

A Duna-partiak nem szerepeltek eddig valami fényesen. Tizenkét forduló alatt mindössze három pontot sikerült össze szorgoskodniuk. Legyőzték a Dabas együttesét és döntetlent értek el a Cegléd ellen. Mindenképp nagyon figyelniük kell azonban az orosháziaknak, hisz az ellenfél mindkét pontszerzése november hónapra datálódik, ami azt is jelentheti, hogy kezd összeállni a játékuk.

Koncentráltan, kevés hibával kell játszanunk (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az OFKSE együttese legutóbbi hazai bajnokiján győztesen hagyhatta el a pályát jövő heti kupa ellenfelünkkel, a Csurgóval szemben, majd egy Fradi elleni döntetlen és egy gyöngyösi egygólos vereség következett. Vezetőedzőnk Buday Dániel mindenképp hazai győzelmet remél a vasárnapi találkozón.

– Ismét rangadót játszunk, szerencsére újra hazai környezetben, remélem szép számú hazai szurkoló biztatása mellett. Itthon kell tartanunk a két pontot és meg kell indulni most már felfelé. Sokat dolgoznak a srácok, és ennek előbb-utóbb meg kell mutatkoznia. Azokat a gyermeteg hibákat, melyeket a gyöngyösi mérkőzésen elkövettünk nem szabad megismételnünk. Az ottaninál nagyobb összpontosítással és kevesebb hibával játszva meg lehet a győzelem – foglalta össze Buday Dániel.

Reméljük minél többen a helyszínen tekintik meg a találkozót és a hazai közönség buzdítása mellett itthon marad a nagyon fontos két pont.

Orosházi FKSE-Linamar – Váci KSE. NB I-es bajnoki kézilabda mérkőzés

2017. december 10. (vasárnap) 18.00, Eötvös csarnok. Vezeti: Bíró Ádám – Kiss Olivér.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.