- hirdetés -

Szombaton a fővárosba utazik NB I-es férfi kézilabda csapatunk. Az Elek Gyula arénában 17 órakor kezdődő mérkőzésen a Ferencváros lesz Németh Lászlóék ellenfele.

A bajnokságban most következő ellenfelünk, az FTC KN KFT, jelenleg a tabella 14. helyén áll, két ponttal. Eddig egyedül a Vác gárdáját sikerült legyőzniük. Ez a tény azonban nem szabad, hogy elaltassa az orosháziak éberségét, hisz a fővárosi csapat igen jó erőkből áll és a mutatott játékban is komoly fejlődést produkált az elmúlt fordulókban. Ráadásul Bali Ricsiéknek nagyon kell a pont, hisz mindenképp el szeretnének kerülni a sereghajtó pozícióból.

Egy sor régi ismerőssel is találkozhatnak a szombati mérkőzésen Buday Dániel tanítványai, hisz valaha Orosházán játszott a jelenlegi fradisták közül Bali Richárd, Benis Bence, Bemilloud Yassine, Pál Gergő és Oláh Tamás is. Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre, de vezetőedzőnk bizakodó.

– Mindkét együttes számára nagy tétje lesz ennek a mérkőzésnek. Úgy érzem, hogy a csapatunk jó formában van fizikálisan és mentálisan egyaránt. Ennek ellenére nagyon jól fel kell készülnünk, hiszen a Fradi csapata nagy múltra tekint vissza. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a két pontot hazahozzuk –  válaszolta az esélyeket firtató kérdésünkre Buday Dániel vezetőedző.

Az FTC KN KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó november 25-én, szombaton 17 órakor kezdődik a budapesti Elek Gyula Arénában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.