- hirdetés -

A Magyar Kézilabda Szövetség épületében szerdán tartották a Magyar Kupa negyedik fordulójának sorsolását.

Ugyanazon a szerdán, amikor az OFKSE NB I-es gárdája emlékezetes mérkőzésen öt góllal legyőzte hazai pályán a Csugói KK csapatát. A két mester, Buday Dániel és Bencze József a bajnoki találkozón már annak fényében figyelhette a mérkőzést és az ellenfelet, hogy tudták, a Magyar kupában is hamarosan összecsap a két együttes.

Az Orosháza és a Csurgó csapatai már meg is egyeztek a kupatalálkozó időpontjában: a mérkőzést 2017. december 13-án, szerdán 18:00 órától játsszák az Eötvös-csarnokban.

A  bajnoki meccs utáni interjúban Balogh Tibor, a somogyiak kapusa, a kupa találkozóval kapcsolatosan is megszólalt:

–Most kikaptunk az Orosházától, amely mindenki számára nehéz pálya, de látjuk a hibáinkat, az ellenfél játékát és a kupa meccsre ugyanúgy győzni jövünk, mintha ez a mai találkozó nem is lett volna – fogalmazott a hálóőr.

Férfi Magyar Kupa, 4. forduló:
Orosházi FKSE LINAMAR – Csurgói KK
Ceglédi KKSE – FTC-Balatonfüredi KSE (november 22.) győztese
Eger SBS Eszterházy – Grundfos Tatabánya
Balmazújvárosi KK – Sport36 Komló

A kiírás szerint az elöl álló csapatok a mérkőzések pályaválasztói. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén a vendég együttes a kedvezményezett. Az NB I 2016-17-es idényének első két helyezettje, a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged a négyes döntőben kapcsolódnak be a sorozatba.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.