- hirdetés -

Várnak minden kézilabdabarátot a csarnokba, szükség lesz a szurkolásra, férfi kézilabdacsapatunk 18 órától a Csurgó ellen lép pályára.

Izgalmas, küzdelmes és kiegyenlített mérkőzést játszott vasárnap este Tatabányán az Orosházi FKSE-LINAMAR felnőtt férfi kézilabdacsapata, melyre most hétközi bajnoki találkozó vár. Újabb kemény meccsre van kilátás, ezúttal hazai közönség előtt bizonyíthat a Buday-legénység.

– Fontos rangadó előtt állunk, a Csurgó együttese érkezik hozzánk. Örülök, hogy lassan sérültjeink is visszatérnek a játékba. Azzal a mentalitással és csapatmunkával, mint amit Tatabányán nyújtott a csapat, úgy gondolom, hogy így itthon tudjuk tartani a két pontot – összegzett a célokról és esélyekről a vezetőedző, Buday Dániel a klub honlapjának nyilatkozva.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Csurgói KK bajnoki mérkőzés november 15-én, szerdán 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban Bócz László és Wiedemann Viktor játékvezetésével, és szintén szerda este rendezik az élvonalban a Grundfos Tatabánya KC – B.Braun Gyöngyös találkozót.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.