- hirdetés -

A fővárosban folytatódik az NB I/B-s bajnokság a felnőtt női kézilabdázók számára. A Pénzügyőr vendégeként lépnek pályára Antal Jeniferék szombaton délelőtt.

A következő ellenfél az eddigi nyolc találkozón, ötven százalékos teljesítményt nyújtva a tabella nyolcadik pozícióját foglalja el. Idén új koncepció mentén gondolkoznak a fővárosiak, fiatal tehetségekkel igyekeznek minél jobb eredményt elérni a másodosztályban. Ennek érdekében több élvonalbeli együttessel kötöttek megállapodást, mint a Ferencvárosi Torna Club (FTC), az Alba Fehérvár KC vagy a Magyar Torna Klub (MTK) kötöttek megállapodást.

A Pénzügyőr ellen a tavalyi szezonban két szoros mérkőzést játszottunk. Hazai pályán két góllal győzte le az OXXO Energy Orosházi NKC a fővárosiakat, míg a visszavágón egy találattal maradtak alul. Két magabiztos sikerrel várhatja a hétvégi összecsapást a Kovács Attila edzette együttes. A Nyíradonyt otthon, míg a Hódmezővásárhelyt idegenben múlták felül nagy különbséggel. Éppen ezért nem vár könnyű mérkőzés Papp László tanítványaira. Annak ellenére sem, hogy egy kiváló győzelmi széria van az orosházi csapat háta mögött. Zsinórban ötször hagyták el győztesen a pályát, legutóbb múlt vasárnap, szoros csatában fektették két vállra a PC Trade Szeged KKSE együttesét.

–Ezúttal is a védekezésünk lehet a siker kulcsa. Hasonló teljesítményre lesz szükségünk hátul mint a Szeged ellen, ha győzni szeretnénk a lelkes fiatalokból álló Pénzügyőr ellen – fogalmazott a klub honlapján Papp László, vezetőedző.

A keretből a térdsérüléséből lábadozó Vörös Bettina mellett Dancsó Dalma nem állhat a csapat rendelkezésére. Így nélkülük kezdik el a találkozót, melyet szokatlan időpontban, november 11-én, délelőtt 11 órakor rendeznek Budapesten.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.