- hirdetés -

A 13. fordulót rendezték a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Déli-csoportjában. Az Orosházi MTK-ULE csapata magabiztos játékkal szerezte meg a három pontot Kunágotán.

Az elmúlt heti elmaradt Újkígyós meccs után kellemes ellenfél várt Buzáékra, ugyanis a tabella alján tanyázó Kunágota várt az orosháziakra.
– Le kell törnünk a hazai csapat lelkesedését és a helyzeteinket jól kihasználva már a mérkőzés elején fel kell tennünk az i-re a pontot- nyilatkozta a találkozó előtt  Czollner Gábor edző. A mester kívánsága tökéletesen teljesült, hiszen a fiatal Sindel 16 perc alatt eldöntötte a három pont sorsát.

Kunágotai TE–Orosházi MTK-ULE  1913      1 – 6      (0 – 3)

Kunágota, 70 néző. V.: Sándor G. (Bozó N., Vida S.)

Kunágota: Saitz – Balogh K., Berta, Papp, Sóstai, Sirkó, Sárvári, Multyán Zs. (Szabó B.), Samu (Mikoly), Multyán L., Hajdú. Edző: Multyán Lajos Attila.

Orosháza: Marunák – Fejes (Pelle), Kovács D., Szabó N., Futaki – Kánya ((Harmati), Elekes, Buza, Sindel – Barna (Mucsi), Lövei (Kasza). Edző: Czollner Gábor.

Gólszerző: Hajdú (72. – 11-esből), ill. Sindel (8., 12., 16., 60.), Kasza (50.), Mucsi (70.).

Czollner Gábor: – Először sikerült úgy kezdenünk egy mérkőzést, ahogyan elterveztük és a kezdő sípszó után azonnal vezetést szereztünk. A mérkőzés képe alapján nagyobb arányú győzelem lett volna reálisabb. A helyzetkihasználásunkban van még hova fejlődnünk. Az elkövetkező két  fordulóban sok minden eldőlhet.

Az OMTK-ULE 1913 csapata november 8-án pótolja elmaradt mérkőzését az Újkígyós ellen. A találkozót 18 órakor rendezik a gyopárosi sportcentrumban a műfüves pályán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.