- hirdetés -

A megyei női műfüves futsal bajnokság hétvégi fordulóját Orosházán rendezték. A listavezető  Szentetornyai Amazonok a gyulai lányok ellen  botlottak, így a 2. helyről várják az utolsó fordulót.

Szombaton késő délután, az OMTK-ULE sportcentrumának műfüvén négy csapat mérkőzött. A Békéscsabai Wanted, a Gyulai Amazonok, a Csorvás és a Szentetornyai Amazonok.

A csípős hideg és a villanyfényes körülmény nem a megszokott körítés a lányok számára, de derekasan küzdöttek a pontokért. A Szentetornyai Amazonok az első helyről várta a fordulót, ami balul sült el számukra. A legnagyobb rivális ellen játszottak. Mezőnyben többet támadtak a tornyai lányok, de a kapu előtt határozatlanok voltak, a vendégek kontratámadásokból szerezték góljaikat.

A botlás ellenére a cél a bajnoki cím (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Gyulai Amazonok – Szentetornyai  Amazonok  3 – 1

Zvolenszki Attila: – Büszkék lehetünk a lányokra, mivel amit edzésen gyakoroltunk, azt jobbára végre is hajtották az ősz folyamán. Ma sajnos becsúszott egy vereség, ez benne van, megyünk tovább. Van még egy őszi forduló és egy teljes tavasz, lehet javítani. Messze még a bajnokság vége. Célunk a bajnoki ezüstök után végre a bajnoki cím megnyerése.

További eredmények: Gyulai Amazonok – Csorvás  12 – 1, Bcs. Wanted – Csorvás  5 – 1

A gyulaiak két győzelmükkel átvették a vezetést az összesített tabellán, 2. helyen a Szentetornyai Amazonok csapata áll.

A bajnokság őszi záró fordulójára november 19-én Kisújszálláson kerül sor. Ekkor a szentetornyai lányok a házigazda Kisújszállással és a Mezőberénnyel mérkőznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.