- hirdetés -

Nemzetközi versenyen vettek részt múlt hétvégén az Orosházi Birkózó Egyesület fiataljai, ahonnan szép eredménnyel tértek haza.

Az újonnan alakult Orosházi Birkózó Egyesület sportolói meghívást kaptak Szerbiába egy nemzetközi versenyre. A Zomboron rendezett viadalon öt ország Szerbia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Magyarország 26 klubjának 164 versenyzője állt szőnyegre.

– Versenyzőink már nagyon várták, hogy végre versenyezhessenek. Egyelőre ez csak külföldön lehetséges rajtunk kívül álló okok miatt. Meglátszott a sportolókon a több havi kihagyás, de így is szép eredményeket értek el. Sokat dolgoznak ezekért a sikerekért – fogalmazott beszámolójában ifj. Jeszenszky László, az egyesület edzője.

A birkózók felkészítésében Kiss István, Hangya János, Sepeczán János és Ifj. Jeszenszky László vettek részt. Az edző a beszámolóban elmondta, hogy külön köszönetet mond, a Seben és Társa Bt-nek, Darók-Farmnak, Debreczeni Tamásnak és Hangyási Balázsnak, amiért segítették őket az utazásban.

Eredmények:

U11 korosztály
31kg Zsóri Axel II. hely

U15 korosztály
48kg Hangyási Balázs V. hely
48kg Molnár Tibor III. hely
48kg Fekete Bence III. hely
52kg Albert Viktor V. hely
70kg Gyetyinás Dániel I. hely
85kg Debreczeni Tamás V. hely

Kadet korosztály
46kg Borgulya Márk II. hely

Junior korosztály
67kg Villim István II. hely
77kg Bakk Norbert I. hely

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.