- hirdetés -

A 7. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Jaminában lép pályára, az ULE rangadót játszik Nagyszénáson.

A megyei I. osztályban szereplő Rákóczi szombaton Békéscsabán lép pályára.

Bcs. Jamina SE – Oh. Rákóczi Vasas SE    (Békéscsaba, szombat 16 óra)

A 4. helyen álló Rákóczi látogat a 10. helyen tanyázó jaminai csapathoz. A papírforma vendég győzelmet ígér a pont nélküli házigazdák ellen. A tabella csalóka lehet, mivel a békéscsabaiak ez idáig a táblázat első felében álló csapatokkal mérkőztek és szoros mérkőzéseken szenvedtek  vereséget.

A Rákóczi jó hangulatban készült a héten a Szeghalom elleni 7:1-es diadal után.
– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Reméljük a pálya talaja alkalmas lesz a mérkőzés lejátszására. A Jamina zártan védekezik és kontrából szeretne eredményes lenni még otthon is, ezért mindenféleképpen egy labdabirtoklásra alapuló csapatjátékot szeretnénk játszani, amiből gyors ritmusváltással a széleken vezetett támadásokból gólokat  szerezni.Tasi továbbra is sérüléssel bajlódik, ezért játéka kérdéses – avatott be az edzői rejtelmekbe Dávid Zsolt tréner.

Nehéz mérkőzés vár Dudásékra (Fotó: Rajki Judit)
Nehéz mérkőzés vár Dudásékra (Fotó: Rajki Judit)

A várható kezdő tizenegy: – Tóth – Boros, Ludányi, Bálint, Sajti – Vili, Nyéki, Dudás, Simon –  Mazán, Márki, Csere: Lipcsei, Lunczner, Egry, Albert, Tasi.  Hiányzók : Németh, Bozsóki.   

– Masszív és kellemetlen ellenfél a Jamina. Eddig még nem szereztek pontot, de nagy hiba lenne félvállról venni a mérkőzést. Mi vagyunk az esélyesei a meccsnek, de ennek ellenére nagyon nehéz lesz elhozni a három pontot Csabáról. Ettől függetlenül most is győzelemre fogunk játszani-nyilatkozta bizakodva lábadozó csatárunk, Tasi Róbert.

A mérkőzés játékvezetője: Mihálik Pál (Czirok S., Krajcsovicz Zs.)

A megyei II. osztály rangadójára Nagyszénáson kerül sor. A listavezető szénásiak fogadják a bajnokságban „üldöző szerepet” betöltő OMTK-ULE csapatát.

Nagyszénás SE – OMTK-ULE 1913    (Nagyszénás, szombat 16 óra)

Az elmúlt szezonban, a megyei III. osztályban a szénási rangadót a hazaiak nyerték és ezzel a bajnoki címet is elhódították. Ez esetben messze még a bajnokság vége, de hasonló forgatókönyv esetén a Nagyszénás 6 pontos előnyre tenne szert, amit nyilván az orosházi csapat nem venne jó néven.
–  Igaz, hogy az őszi szezon legnehezebb idegenbeli mérkőzésére készülünk, de a legutóbbi összecsapással ellentétben most nincs rajtunk akkora nyomás, mint tavasszal. A bajnokság  messze nem ezen a meccsen fog eldőlni. Ez a tudat felszabadultabb játékot kell hogy eredményezzen a részünkről. Ez is ugyanolyan  mérkőzés mint a többi, a 3 pontért utazunk és mindent megteszünk a siker érdekében-vélekedett az esélyekről Czollner Gábor edző.

Rangadót játszanak Deliék (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Rangadót játszanak Deliék (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Várható kezdő csapat: Marunák – Fejes, Kovács D., Futaki, Szabó N. –  Deli, Kánya, Barna, Buza – Sindel, Kasza. Akikre nem számíthatunk: Harmati, Lövei, Debreceni, Elekes.

– Mint tavaly, ez is egy olyan rangadó lesz, ami nagymértékben befolyásolja a bajnokság kimenetelét. Felkészültünk a mérkőzésre és minden játékos az edző rendelkezésére áll. A csapat egyre jobb formába lendül. Remélem rangadóhoz méltó jó mérkőzést játszunk- mondta kérdésünkre válaszolva Pardi László játékos.

A mérkőzés játékvezetője: Modes Ottó ( Petrovszki P., Vrabovszki P.)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.