- hirdetés -

A 6. fordulót rendezik a hétvégén a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Ezúttal a Rákóczi játszik hazai környezetben, míg az ULE Kétegyházán vendégszerepel.

Mindkét csapatunk sikerrel vette az előző fordulót. A Rákóczi Vésztőn nyert 1:0-ra, az ULE hazai pályán verte a Mezőmegyert 9:2 arányban. E hétvégén is bizakodva várjuk a mérkőzéseket.

Oh. Rákóczi Vasas SE – Szeghalom (Rákóczitelep, szeptember 16., 16 óra)

A Rákóczi 5 mérkőzésből 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel, 10 ponttal a 4. helyen áll a tabellán. A Szeghalom 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel, 4 ponttal a 9. helyet foglalja el a táblázaton.
– A Szeghalom jó erőkből álló együttes, rutinos trénerrel a kispadon. Eddigi mérkőzéseik felemásra sikerültek, ezért nagyon bízom benne, hogy a hétvégi mérkőzésen támadólag lépnek fel, és akkor jóval nagyobb hely jut a támadó szekciónknak és eredményesek tudunk lenni. Bízok a csapatomban, ezért győzelmet várok – nyilatkozta optimistán Dávid Zsolt, a Rákóczi Vasas edzője.

A kékmezes Simon két góllal járult hozzá a győzelemhez (Fotó: OrosCafé)
Simon Robitól szombaton is gólokat várnak (Fotó: OrosCafé)

A várható összeállítás: Tóth- Németh, Bálint, Ludányi, Sajti- Boros, Bozsóki, Vili –  Mazán, Nyéki, Simon. Cserék: Lipcsei, Lunczner, Dudás, Egry, Márki. Sérült: Tasi.

Kétegyházi SE – OMTK-ULE 1913 (Kétegyháza, szeptember 16., 16 óra)

Az Orosházi MTK-ULE  5 mérkőzésből  4 győzelemmel és 1 vereséggel a 2. helyet foglalja el a tabellán, a kétegyházi csapat 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel az 5. helyen áll a táblázaton.
– Az előzetes információk alapján egy kellemetlen, agresszív ellenféllel fogunk találkozni, akik mindenáron megpróbálják lassítani a játékunkat. A pálya minősége sem a mi javunkat fogja szolgálni, de bízom benne, hogy vagyunk olyan rutinosak, hogy sikeresen letudjuk a mérkőzést -vélekedett az esélyekről  Czollner Gábor edző.

A várható összeállítás: Marunák – Futaki, Szabó, Fejes, Debreceni –  Deli, Kánya, Elekes, Buza – Pardi, Mucsi.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.