- hirdetés -

A Ladánybene 27 egy kis jamaicai hangulatot hozott el Orosházára, a Magna egy óriási bulival szórakoztatta a közönséget. A koncertek után elmaradhatatlan volt a tűzijáték is, amire érdemes volt várni. Bepótolták tegnap az augusztus 20-án elmaradt koncerteket.

Az augusztus 20-ai esős, viharos időjárás miatt elmaradtak az esti programok, amelyeket szeptember 6-án rendeztek meg az orosházi főtéren.  A hétköznap ellenére sokan látogattak ki a rendezvényre. Este fél héttől a Ladánybene 27 – a népszerű magyarországi reggae zenekar – játszott. A koncerten az elmúlt harminc év leghíresebb számait adták elő. Bodnár Tibor – a zenekar gitárosa – elmondta, hogy angyalföldi haverokból alakultak, és egy Bob Marley szám miatt találtak rá erre a zenei stílusra.

Rengetegen voltak a Főtéren (Fotó: Rajki Judit)
Rengetegen voltak a főtéren (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

Őket követte a Magna Cum Laude, akik kicsivel fél kilenc után léptek a színpadra. A srácok fergeteges bulit csaptak. Többen „Magnás” pólóban tombolták végig a koncertet, de olyanok is akadtak, akik házi pálinkával lepték meg a fiúkat. Mező Misi többször együtt éneklésre buzdította a közönséget. Az igazi meglepetés az volt, amikor átugrott a nézők közé, és közösen énekelték el az együttes egyik legnépszerűbb számát, a Vidéki Sanzont. A zenekar elárulta, hogy nagyon készültek az estére, és szeretnek Orosházán zenélni.

A Ladánybene 27 is tekert egyet a hangulaton (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit
A Ladánybene 27 is tekert egyet a hangulaton (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

– A zenekarok elfoglaltságuk miatt csak ebben az időpontban tudták elvállalni a fellépést, a közeljövőben nem volt szabad hétvégéjük. Az időjárás nekünk kedvezett, így minden betervezett programot meg tudtunk tartani – mondta el az Oroscafénak Kiss László, rendezvényszervező.

A koncertek után a tűzijáték következett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.