- hirdetés -

Egész napon át ünnepli születésnapját szeptember 16-án szombaton a Meszlényi-Autó Békéscsabán. Meszlényi György, ügyvezető igazgató az Oroscafénak elmondta: ahogy eddig minden évben, idén is rendkívüli programokkal, műsorokkal és este Demjén Ferenc lélegzetelállító szuperkoncertjével várnak minden kedves látogatót rendezvényükre. 

Békéscsaba belvárosából Dottó vonattal is el lehet majd jutni a céghez, azaz a buli helyszínére. Ez 10-17 óráig folyamatosan közlekedik a Szabadság teret, a Csaba Centert és a Tescót is érintve. A Meszlényi-Autónál pedig dodzsem, ugrálóvár és körhinta várja a gyerekeket, akiknek többek között arcfestéssel, csillámtetoválással, kézműves foglalkozásokkal és egyéb más programokkal is kedveskednek.

Az autók szerelmesei számára jelen lesznek a TOYOTA legújabb modelljeit, köztük a Yaris, valamint a további Hybrid modellek: Auris, Auris TS, RAV4, Prius. Csemegézhetünk továbbá a LEXUS (IS 300h, GS 300h, RX 450h) modellekből! Itt lesz a RENAULT Clio RS, ZOE (full elektromos) és a teljes új modell paletta. Jelen lesznek a DACIA különlegességei. Megtekintheti a vadonatúj CITROEN C3 városi autót, valamint a DS márka modelljeit. Kipróbálhatók lesznek az új LADA modellek, köztük az új VESTA is.

A délután folyamán számos remek helyi zenész, együttes lesz látható és hallható: „kicsiknek” Tücsök Peti és Hangya Levi, „nagyoknak” Szilágyi Attila gitárjátéka, az Over3, valamint az Acoustic Planet koncertje.

Az est legnagyobb durranása, Demjén Ferenc Szuperkoncertje lesz, mely előtt este 8 órakor Szarvas Péter Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármestere mond köszöntőt, a napot pedig zenés tűzijáték zárja. A részletek ezen a linken érhetőek el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.