- hirdetés -

Elindult Magyarországon is az autóipar egyik ikonikus márkájának értékesítése. A remek ár-érték arányú MG-modellek Békés megyében egyedül a Meszlényi-Autónál kaphatók.

A közép-kelet-európai régióban elsőként hazánkban kezdte el forgalmazni autóit az MG. Közel száz éves múltra tekint vissza a brit eredetű márka, amely az elmúlt évek alatt teljesen megújult és mára az egyik legdinamikusabban fejlődő autómárkájává vált. A Morris Garages mindezt annak köszönheti, hogy a márka közel száz éves hagyományait a legfejlettebb technológiával ötvözi. A cég küldetésének tekinti, hogy a lehető legszélesebb vásárlói réteg számára váljanak elérhetővé.

– Érdeklődnek az emberek az MG iránt, már az első szerződésünket is megkötöttük – árulta el Meszlényi Dániel, a márkát Békés megyében kizárólagosan forgalmazó Meszlényi-Autó pénzügyi igazgatója.

A márka komoly előnye a vetélytársaival szemben, hogy az autóipar jelentős részét sújtó chiphiány ellenére is képes a tervezett volumen legyártására. Ezt a stabil hátteret az anyavállalat a SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation) biztosítja, amely Kínában a legnagyobb, a világon pedig a nyolcadik legnagyobb autógyártó vállalata.

– A tapasztalatunk azt mondja, az utóbbi időszakban más gyártóknál bizonytalan, hogy mikor érkezik meg a kiszemelt autó. Az MG esetében ez nincs így, hiszen gyakorlatilag a vásárló betér hozzánk a szalonba, itt értékesítőnk segítségével kiválasztja magának a megfelelő modellt, annak felszereltségét és négy hónapon belül át is veheti a járművét – tette hozzá Meszlényi Dániel.

Az MG magyarországi indulásakor több, az európai szemnek is tetszetős modellel képviselteti magát, melyek együtt teljes mértékben lefedik a mai kor igényeit. A már elérhető benzines ZS, valamint a hamarosan érkező, 100 százalékban elektromos MG ZS EV modellcsalád most még nagyobb kényelmet és biztonságot kínál. Az MG EHS Plug-in Hybrid szintén alkalmas a mindennapi környezetbarát vezetésre, ahogy a hamarosan forgalomba kerülő MG5 is, amely a világ első tisztán elektromos kombija.

Ezeket a modelleket Békés megyében kizárólag a Meszlényi-Autónál kaphatják meg az érdeklődők. Az Almáskerti Ipari park 2. szám alatt található szalonban nem csak értékesítéssel, hanem szervizeléssel is foglalkoznak, ahol felkészült szakemberek segítségével megtekinthetők, kipróbálhatók a kiszemelt járművek. További információk a Meszlényi-Autó honlapján találhatók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.