- hirdetés -

Szombaton mindkét orosházi labdarúgó csapat megkezdi hosszú menetelését a bajnokságban. A Rákóczi hazai környezetben fogadja a Bcs.Előre 1912 II. csapatát, az OMTK-ULE 1913 e napon Újkígyósra látogat. Esélylatolgatást végeztünk, milyen reményekkel lépnek pályára csapataink az 1. fordulóban.

A pénteki Vésztő – Méhkerék mérkőzéssel kezdetét veszi a 2017/2018. évi megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság. A szezon újdonsága, hogy a 12 csapat oda-vissza mérkőzései után kettéválik a bajnokság, alsó-és felsőházra. A színvonal emelkedése is (el) várható, hiszen három csapat is érkezett a tavalyi NB III-as bajnokságból (Méhkerék, Bcs.Előre II., Gyulai Termál).

Oh. Rákóczi Vasas SE – Bcs. Előre 1912 II.

A Rákóczi Vasas az 1. fordulóban a Bcs. Előre 1912 II. csapatát fogadja szombat délután Rákóczitelepen. Az edzőmeccsek alapján a csabaiak jó erőben vannak, de ugyanez elmondható a telepiekről is.
– A csapat nagyon motiváltan várja a bajnoki rajtot. Sokat és jól dolgoztak a felkészülés alatt, jó értelemben „dolgozik bennük a feszültség”. Bízok benne, hogy ez hétvégén pozitívan fog megmutatkozni a csapat játékában, eredményességében. Mindent megteszünk a győzelemért, szeretnénk kiszolgálni a nagyszerű hazai közönségünket- nyilatkozta optimistán Dávid Zsolt edző.

Nehéz szezon vár a Rákóczira (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Nehéz szezon vár a Rákóczira (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A tervezett kezdőcsapat: Tóth- Márki , Németh,Ludányi ,Boros-Bozsoki,Bálint,Sajti,Nyéki – Mazán,Simon Csere:Kiss,Dudás,Tasi,Albert,Lipcsei. Sérült: Vili Máté.

A találkozó 17.30 órakor kezdődik Rákóczitelepen.

Újkígyós – OMTK-ULE 1913

A megyei II. osztály újonca, az OMTK-ULE 1913 idegenben, Újkígyóson kezdi a pontvadászatot szombat délután.
– Az idegenbeli mérkőzésektől mindig tartanunk kell, hiszen sehol nem fogunk olyan feltételekkel találkozni, mint amit itthon az edzéseken, edzőmérkőzéseken megszokhattunk. Teljesen más taktikát kell alkalmaznunk, mint a hazai találkozókon, de úgy gondolom,hogy a csapat felkészült és alkalmas arra, hogy minden körülmény között győzelmet produkáljon. Az Újkígyós csapata mindenképp megerősödött a tavalyi idényhez képest, nem lesz könnyű ellenfél – taglalta az esélyeket Czollner Gábor edző.

Idén is nagy célokat tűzött ki maga elé az OMTK-ULE (Fotó: Rajki Judit)
Idén is nagy célokat tűzött ki maga elé az OMTK-ULE (Fotó: Rajki Judit)

A várható kezdőcsapat: Marunák – Szabó, Futaki, Kovács,Fejes –  Deli, Kánya, Buza, Elekes- Kasza, Horváth.

Sérült és hiányzó: Sindel, Pardi, Harmati. Eltiltott nincs.

A mérkőzés 17.30 órakor kezdődik Újkígyóson.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.