- hirdetés -

Hagyományteremtési céllal sakkversenyt hirdet az Orosházi Sakk Egyesület Gyopárosfürdő Gyógy-és Élményfürdővel közösen augusztus 5-én. Írjuk a részleteket.

A megmérettetés célja a hagyományteremtés mellett, hogy versenylehetőséget biztosítsanak a sakkozók számára és ápolják a baráti kapcsolatokat az idelátogató versenyzőkkel. A helyszín Gyopárosfürdő élményfürdőjének konferenciaterme lesz augusztus 5-én és várhatóan délelőtt 9 órától 13.30-ig tart majd az esemény.

A verseny két csoportban, hétfordulós svájci rendszerben zajlik, kétszer 15 perces játékidővel. Az A csoportban megkötések nélkül, míg a B csoportban 2003. január 1-je után születettek és értékszámmal nem rendelkezők jelentkezhetnek.

– Az A csoport győztese elnyeri a Gyopárosfürdő Strand Kupa vándordíjat egy évre, továbbá első hat versenyző tárgyjutalomban részesül. A B csoport első három helyezettje érem és tárgyjutalomban, továbbá a legjobb nem díjas 2007. január 1-je után született versenyző tárgyjutalomban részesül – tudtuk meg az Orosházi Sakk Egyesület részéről, Horváth Antaltól.

A szervezők, azt kérik, hogy a gördülékeny lebonyolítás érdekében várják az előzetes jelentkezéseket, de a helyszínen is van lehetőség a nevezésre egészen 8 óra 45 percig. További információkkal, illetve a nevezéssel kapcsolatban Horváth Antalt lehet keresni a sakkoroshaza@freemail.hu, vagy 0670/2541777 telefonszámon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.