- hirdetés -

Egy héten át tartó életmódtábort rendeznek vasárnaptól Gyopárosfürdőn, a rendezvényre 2500 embert várnak.

Idéntől Gyopárosfürdő ad otthont a Nadifeszt nevű tábornak. A szervezők szerint legalább 2500 ember költözik egy hétre Orosházára, ami a város mostani lakosságának csaknem 10 százaléka – mondta az OrosCafénak Kiss László, rendezvényszervező.

A tábor fő programjait Gyopároson a kempingben és a fürdőben tartják, de lesznek rendezvények a városon belül is. „A tábor célja, hogy hasonló szemléletű emberek között feltöltődj, új ismeretekre tegyél szert az emberi kapcsolatok terén, valamint különböző mozgásterápiák segítségével megtapasztald a testi megújulás érzését” – írják a tábor honlapján.

170707_forgalmi_rend_valtozas
A táborba sokan majd autóval érkeznek, ezért Orosházán, de legfőképp Gyopároson megváltozik egy hétre a közlekedési rend

Vasárnap 12.00 órától – július 24., hétfő 12.00 óráig a Kisvasút utcát (a fürdő főbejárattal szemközti, Fasor utcában lévő fizetős nagy parkoló felől a Szentesi út irányába) egyirányúsítják. Az adott szakaszon csak a Szentesi úti körforgalom felé lehet majd kihajtani, már a keresztező utcáknál is (Lomb utca, Sport utca, Napsugár utca, Fészek utca).

A Szentesi úton lévő körforgalomból a Kisvasút utcába tilos lesz behajtani, a behajtó sávot el is zárják. A fürdőt, kempinget, hotelt, panziót, postát, magán  ingatlanokat éttermeket a Gyopárosi út – Fasor utca útvonalon lehet az említett időszak alatt megközelíteni.

A megváltozott forgalmi rendről, ideiglenesen kihelyezett KRESZ-táblák tájékoztatják az arra közlekedőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.