- hirdetés -

A lőkösházi Vásárhelyi-Bréda Kastély az orosházi Jövő Építők Turisztikai Desztináció Menedzsment Közhasznú Egyesület tagjává vált. A napokban a helyi turisztikáért felelős szakemberek jártak az impozáns látványt nyújtó kastélyban, és hasznosítják az ottani tapasztalatokat.

A hatékony együttműködés érdekében április 25-én szervezte meg a study tour-t a TDM, a látogatás célja többek közt az volt, hogy az orosházi turizmussal és vendéglátással foglalkozó szakemberek megismerkedjenek a lőkösházi Vásárhelyi-Bréda Kastély nyújtotta lehetőségekkel, majd a jövőben ajánlani tudják azt a hozzájuk érkezőknek.
– A találkozó rendkívül hasznosnak bizonyult, több javaslatot is megfogalmaztak a résztvevők, segítve egymás munkáját, ilyen volt például a kastély útvonalát jelző táblák kihelyezése a két települést összekötő útszakaszra – emeli ki a TDM elnöke, Kiss László.

170502_lokoshazi_kastely
A kastély az olaszországi vicenzai Villa la Rotonda utánérzése, klasszicista stílusban épült és immár felújítva áll impozánsan az Őt körül vevő őspark közepén (Forrás: bredakastely.hu)

A szervezet szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóanyagában az áll, a lőkösházi Vásárhelyi-Bréda Kastély idén már negyedik éve nyitja meg kovácsoltvas kapuit vendégei számára, impozáns látványt, maradandó élményt nyújtva ezzel a látogatóknak. A kastély vezetőinek tapasztalatai szerinte a Gyula és Békéscsaba felől érkezők mellett egyre többen veszik igénybe a lőkösházi szolgáltatásokat Orosháza vendégei közül is.

A TDM célja amellett, hogy minél többen megismerjék határon innen és túl Orosházát és fürdőjét, a szállásadók eredményességének növelése, melyet egyebek mellett az egyre bővülő kínálattal tudnak megvalósítani.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.