- hirdetés -

Jó hajrával, mínusz hétről jött vissza felnőttcsapatunk az Eger elleni Liga Kupa elődöntő első mérkőzésén, és végül egygólos vereséggel távoztak. Visszavágó csütörtök este itthon, minden szurkolóra számítanak.

Az újrajátszott Liga Kupa elődöntőn 26-25 arányú győzelmet ért el hazai pályán az Eger csapata, mely április 6-án este érkezik Orosházára, hogy a visszavágón döntsenek a gárdák arról, ki lesz ott a kupasorozat fináléjában. Buday Dániel vezette felnőttcsapatunk előtt komoly feladat áll, teljes erőbedobással készülnek.

– Az idény eddigi legnehezebb mérkőzése előtt állunk, a Liga Kupa döntőjébe jutás a tét. Nagyon fegyelmezetten és kevés hibával lehet esélyünk, hogy a magunk javára fordítsuk a párharcot. Véleményem szerint 50-50 % a két csapat esélye, ezért most mindennél jobban szükségünk van a lelkes szurkolóink támogatására, buzdítására – emelte ki a vezetőedző, Buday Dániel a klub honlapján

Kiélezett küzdelemre számítanak a vendégek

Az Eger csapatából Andrej Petro eltiltás, míg Szabó Péter combizomhúzódás és Menyhárt Máté csuklótörés miatt hiányzik majd az összecsapásról. A szlovák óriás a Komló elleni Liga Kupa-mérkőzésen egy szerencsétlen ütközést követően eltörte az ellenfél egyik átlövője orrát. Az esetet követően a baranyai klub szándékosságot feltételezve az MKSZ Fegyelmi Bizottságához fordult, amely a videofelvételek alapján jogosnak ítélte a komlóiak beadványát, s emiatt a Liga Kupa hátralévő mérkőzéseiről eltiltotta Petrót, továbbá 300 ezer forint büntetést is kiszabott.

Tóth Edmond az egriek vezetőedzője a hiányzók ellenére is szoros csatát vár a visszavágón.

– Kiélezett küzdelemre számítok, amelyben a napi forma eldöntheti a párharcot – fogalmazott Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője. – Szeretnénk végig tartani a lépést a hazaiakkal, nagy valószínűséggel a végjátékában dől majd el a továbbjutás. Kellően felkészültünk, a játékosaim motiváltak.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – SBS Eger-Eszterházy Liga Kupa mérkőzés április 6-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.