- hirdetés -

Újrajátssza a Liga Kupa elődöntőt férfi kézilabdacsapatunk, mindkét gárdát a bizonyítási vágy fűti, és győzelemre tör. Este kiderül, ki a jobb.

Mint arról már beszámoltunk, az OFKSE óvását követően a Magyar Kézilabda Szövetség illetékes bizottsága – a felek meghallgatása és a bizonyítékok megtekintése után – a Liga Kupa elődöntő újrajátszását rendelte el. Erre kerül sor március 29-én, szerdán, Buday Dániel vezetőedző így nyilatkozott a célokról a klub honlapjának:

– Az egri találkozó után mindannyian éreztük, hogy valami nem stimmelt a mérkőzéssel, majd bebizonyosodott, hogy igazunk lett. Állunk a meccs elébe, és korrekt körülmények között győzzön a jobbik. Reméljük, hogy mi leszünk azok – emelte ki az OFKSE vezetőedzője a klub honlapjának nyilatkozva.

Bizonyítana az Eger is

Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője leszögezte, nehéz lesz még egyszer olyan jó meccset játszani, mint két héttel ezelőtt.

– Ugyanakkor bízom benne, hogy az elmúlt napok történései kellően feltüzelték a srácokat, s be akarják bizonyítani, hogy igenis jobbak, mint az orosháziak. Ha két meccs erre nem elég, akkor megtesszük három alatt.

A megismételt SBS Eger-Eszterházy – Orosházi FKSE-LINAMAR Liga Kupa elődöntő március 29-én, szerdán 18 órakor kezdődik Egerben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.