- hirdetés -

Óvodás és általános iskolás gyermekek, csoportok pályamunkáit várják, akik kedvet és tehetséget éreznek ahhoz, hogy egy rajzon, festményen megmutassák, miként védik környezetüket. A legjobb alkotások beküldői megnyerhetik csoportjuk, osztályuk kirándulását a kiírás szerint, összességében 600 ezer forint értékben.

Az Alföldvíz Zrt., mint az egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltató, a Víz világnapja alkalmából 2017-ben is meghirdeti hagyományos rajzpályázatát.

Az Alföldvíz az egyik legféltettebb természeti kincset, a vizet szolgáltatja 131 településen, az év 365 napján. Mivel a szolgáltató mindig kiemelt feladatának tekintette a környezettudatos gondolkodás népszerűsítését, ezért idén, a Víz világnapjához kapcsolódóan környezetünk megóvására, a természeti értékek védelmére kívánja felhívni a figyelmet.

A pályázat mottója: Miként véded környezetedet? 

Április 14-éig várják mindazon óvodás és általános iskolás gyermekek, csoportok pályamunkáit, akik kedvet és tehetséget éreznek ahhoz, hogy egy rajzon, festményen megmutassák, miként védik környezetüket.

A pályázaton a legjobb alkotások beküldői megnyerhetik csoportjuk, osztályuk kirándulását a kiírás szerint, összességében 600 ezer forint értékben.

A pályázati feltételekről részletes információ a szolgáltató honlapján, valamint a cég facebook oldalán olvashatók.

Az eredményhirdetés április 21-én a Föld Napjához közeli időpontban lesz. A pályázati kiírás ide kattintva tekinthető meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.