- hirdetés -

Utólagos csatornarákötés átvételi kampányt indított az Alföldvíz Regionális Víziközmű Szolgáltató Zrt., melynek keretében az ingatlan tulajdonosoknak lehetősége van bejelenteni a korábban készült, de a cég felé nem jelzett szennyvízcsatorna átkötéseket.

Az Alföldvíz Regionális Víziközmű Szolgáltató Zrt. szeretné felhívni az orosházi lakosok figyelmét, amennyiben nem jelentették be, július 1. és október 31. között lehetőségük van a korábban készült szennyvízcsatorna rákötéseket jelezni a cég számára. Amennyiben a rákötés minden műszaki előírásnak megfelel, akkor van lehetőség legalizálni a csatlakozást. Ebben az időszakban pedig az 50 ezer forintos kötbér fizetési kötelezettség alól is mentesülnek a az ingatlan tulajdonosok.

Az említett időszak után november 1-jétől az Alföldvíz fokozott ellenőrzést hajt majd végre, a be nem jelentett illegális rákötések felderítésére. A kampány további részleteiről a társaság weboldalán tájékozódhatnak. Az önkormányzat hozzátette, az eddig ki nem fizetett szennyvízdíjról tájékozódjanak a szolgáltatónál.

Kiemelt kép: pixabay.com

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.