- hirdetés -

A 10 éves orosházi Tompa Dorka is olvasta a Csodadoki Rajzpályázat felhívását és lerajzolta kedvencét, dr. Csányi Ágnes gyermekorvost.

– Keressük a világ legcsodálatosabb gyermekorvosait! Ha úgy érzed, a te doktor nénid, vagy doktor bácsid pontosan ilyen, akkor itt az idő, hogy ezt másoknak is megmutasd: rajzolj, pályázz és nyerj!– ezekkel a mondatokkal hívták fel az 5 és 12 év közötti gyermekek figyelmét a Csodadoki Rajzpályázat szervezői.

Az elkészült pályaműveket február 28-ig lehetett beküldeni. A technikát mindenki szabadon választhatta ki. Használható volt zsírkréta, ceruza, festék vagy akár filctoll is, de ragasztással készült képekkel is lehetett nevezni. Az internetes szavazás határideje március 24-e 10 óra. Dorka rajzára itt lehet szavazni! A beküldött voksok a gyermek számára biztatást, a megrajzolt orvosnak pedig óriási örömet jelentenek.

Tompa Dorka rajza (Forrás: csodadoki.hu)
Tompa Dorka rajza (Forrás: csodadoki.hu)

Az internetes közönségszavazás szabályai a következők

– Érvényes szavazatot leadni kizárólag a pályázat weboldalán, az alkotások alatt lévő, „SZAVAZOK” gomb megnyomásával lehet.
– Ugyanarra a rajzra mindenki csak egyszer voksolhat, kizárólag Facebook profilja alapján.
– Az egyes pályázati korcsoportokban a legtöbb szavazatot gyűjtő alkotások készítői nyerik a közönségdíjat.

A beérkezett pályamunkák szakmai zsűrizése március 22-ig befejeződik, melynek eredményét március 24-én, az internetes közönségszavazás eredményével együtt, a Csodadoki rajzpályázat hivatalos oldalán, valamint sajtóközleményben teszik közzé a szervezők.

Korábban már írtunk a doktornőről: Az egészség hirdetője – dr. Csányi Ágnes a Hét embere.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.