- hirdetés -

Újabb bajnoki mérkőzés vár Buday Dániel vezette felnőtt férfi kézilabdacsapatunkra, érkezik a MOL-Pick Szeged gárdája. A meccs előtt közönségtalálkozót is tartanak.

Február 21-én, kedden 18 órától lép pályára az Orosházi FKSE-LINAMAR együttese, mely ismét újoncot avathat a MOL-Pick Szeged elleni bajnoki találkozón. John András strandkézilabdázóként már számos világversenyen bizonyított, de a teremben is megállja a helyét. A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége január közepén választotta meg a 2016-os év legjobb férfi felnőtt strandkézilabdázójának. John András hat évig dolgozott és mellette kézilabdázott Németországban, a közelmúltban költözött vissza Magyarországra – írja a klub honlapja.

Buday Dániel vezetőedző szerint a Balatonfüred és a Tatabánya elleni meccs megmutatta, jó formában vannak, és bíznak abban, felszabadult játékkal, telt ház előtt fogadhatják a Tisza-partiakat.
– Kissé nehéz időszakot él meg most a csapat, de az egy-két sajnálatos esemény ellenére összetartunk, együtt van a gárda. Kedd este sztárcsapat érkezik hozzánk, nyomás nélkül játszhatunk, igyekszünk finomítani védekezésben és támadásban egyaránt a következő, sorsdöntő mérkőzéseinkre – emelte ki a vezetőedző.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – MOL-Pick Szeged találkozó február 21-én, kedden 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. Előtte a Tisza-parti BL-résztvevő lehetőséget biztosít a közönségtalálkozóra: 16 óra és 16 óra 15 perc között az Eötvös iskola aulájában lesz lehetőség közös fotóra, autogramra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.