- hirdetés -

A karácsonyi bejgli és a szilveszteri pezsgőzés után ismét a mozgás veszi át a főszerepet a város sportszerető emberei körében. Vasárnap öregfiúk tornája a városi sportcsarnokban.

Első alkalommal rendezik meg az öregfiúk számára kiírt labdarúgó teremtornát. A rendezvényre 10 csapat nevezett. A résztvevő együttesek: Unicum, Barátság-Orosfarm FC, Gyomaendrőd FC, Bokafogó, Szarvas, Makk7, Liget SC, Mezőkovácsháza, Hungária, Autó Univerzál.

A szervezők elkészítették a csoportbeosztást, azon belül körmérkőzéses formában alakul ki a két csoport végeredménye. Ezután jönnek a helyosztók.

Az „A” csoportba nyert besorolást a Liget SC, a Bokafogó, a Szarvas, az Autó Univerzál és a Hungária.

A „B” csoport ”ötöse”: Unicum, MTE Öregfiúk (Mezőkovácsháza), Gyomaendrőd FC, Barátság-Orosfarm SC, Makk 7.

– Első alkalommal rendezzük meg az idősebb korú futballisták számára a Téli Kupa elnevezésű focitornát. Az alsó korhatárt 35 évnél húztuk meg. Tíz csapat nevezését tudtuk elfogadni, több gárda vidékről érkezik. A torna érdekessége, hogy a helyezettek pénzjutalomban részesülnek. A meccsek játékideje: 1×25 perc lesz – tudtuk meg Benkő László szervezőtől, aki hozzátette, az egész napos futballprogram vasárnap reggel 8 órakor kezdődik és a késő esti órákban hirdetnek végeredményt.

Minden futballt kedvelő szurkolót várnak a szervezők, a belépés díjtalan!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.