- hirdetés -

Folytatódik a pontvadászat szombaton az OFKSE számára, az élvonalbeli bajnokság idei utolsó találkozóján idegenben lép pályára a Buday-legénység. Csütörtökön karitatív akcióhoz csatlakozott a klub.

Legutóbb, Balmazújvárosban a csapat diadala meghozta a pontokat, kézben tartotta az irányítást az orosházi férfi kézilabdagárda, és nagy koncentrációval megnyerték a találkozót. Erre lesz szükség szombaton is, Csurgóra utazik a felnőttegyüttes.
– Tudjuk, hogy a Csurgó egy jó csapat és hazai pályán ők az esélyesek, de a mi formánk is felfelé ível, hiszen két győztes mérkőzésen vagyunk túl. Mindent el fogunk követni a jó eredmény érdekében – emelte ki Buday Dániel vezetőedző a klub honlapjának nyilatkozva. A Csurgói KK – Orosházi FKSE-LINAMAR K&H Liga felnőtt férfi kézilabda-mérkőzés december 17-én, szombaton 18 órakor kezdődik.

Az orosházi férfi kézilabdaklub karitatív kezdeményezésekhez is csatlakozik az év végi időszakban (Fotó: Domján Róbert)
Az orosházi férfi kézilabdaklub karitatív kezdeményezésekhez is csatlakozik az év végi időszakban (Fotó: Domján Róbert)

Tészták, étolaj, konzervek, tartós élelmiszerek – néhány abból az adományból, melyet december 15-én az Orosházi FKSE nevében adott át a felnőttcsapat néhány játékosa a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi képviselőinek.

– Fontos egyesületünk számára a társadalmi szerepvállalás. Számos olyan eseményünk, tevékenységünk volt idén is, amelyek ezt mutatják. Az ünnepvárás időszakában is csatlakozunk a karitatív kezdeményezésekhez, hogy minél többeknek legyen örömteli karácsonya. Sokat kapunk az orosháziaktól egész évben, igyekszünk lehetőségeinkhez mérten adni is – emelte ki a klubelnök, Vajer Tamás.

Az OFKSE adományát a karitatív szervezet helyi képviselője, Frankó Attila köszönte meg a vezetőedző Buday Dánielnek.

Az Adni öröm! akció országos kezdeményezés a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szervezésében, azonban a városban gyűjtött adományokat az Orosházán élő, nélkülöző családok és rászorulók között osztják ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.