- hirdetés -

Az ember akár a párjának, akár gyermekének vagy barátjának keres ajándékot, egy jó könyv mindig kiváló ötletnek bizonyul. Többek között ezért is érdemes szétnézni az orosházi IQ Könyvesboltban.

A könyvek a mai napig rendkívül népszerű ajándékötletek, mondhatni a klasszikus meglepetések egyike. A belvárosban található IQ Könyvesbolt jóvoltából az orosháziaknak nem kell a közeli nagyvárosokba utazniuk, ha egy szerettüket igazi kikapcsolódást nyújtó olvasmánnyal lepnék meg. Az üzletbe betérő vásárlóknak az eléjük táruló könyvek sokaságából nehéz lesz a választás, hiszen megannyi téma, stílus és lehetőség közül válogathatnak. A döntés mégis rajtuk múlik, az üzlet hozzáértő dolgozói csupán kalauzolják őket ebben a különleges és sokszínű világban.

Hatalmas választék várja az olvasni szeretőket (Fotó: Rosta Tibor)
Hatalmas választék várja az olvasni szeretőket (Fotó: Rosta Tibor)

Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna üzletvezető elárulta, hogy erre a karácsonyi időszakra is rengeteg mindennel készültek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
– Rengeteg sikerkönyv jelent meg az utóbbi időben, ez mind kapható nálunk. A könyveken túl naptárakkal, földgömbökkel és foglalkoztatókkal is tudunk szolgálni a gyermekeknek. Nagy divat, és slágerajándéknak számít a színezőkönyv is, amelyhez kiváló minőségű akvarell ceruzákat is árulunk, hiszen fontos, hogy a vásárló egy helyen kényelmesen mindent megkaphasson – mondta Marianna.

Akad olyan vásárló is, aki nem tudja még, mivel lepné meg szerettét, ám az IQ-ban erre is van megoldás. Ezt a problémát vásárlási- és ajándékutalvánnyal orvosolhatjuk, így a megajándékozott a választás lehetőségét is megkapja. A díszcsomagolással sem kell külön foglalkoznia a vásárlóknak, külön kérésre megoldják azt is, sőt mellé ajándékkísérő kártyák sokaságából is választhatnak.

IQ Könyvesbolt
5900 Orosháza, Kossuth utca 10–12.
Tel., fax: (68) 510-610, (30) 34-56-232,
e-mail: oroshaza.iq@gmail.com

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.