- hirdetés -

Versenyt hirdet az Oros-haza Baráti Kör. Nevezni roppant egyszerű, a nyeremény roppant ízletes. Írjuk a részleteket.

A baráti kör vallja, hogy a környezetet védeni jó és szükséges. Ezért az adventi vasárnapokon szívesen veszik, ha műanyag poharak helyett bögrékbe tölthetik a forró teát. Ma este, a harmadik gyertyagyújtáson is megtaláljátok a baráti kör tagjait, és ezúttal is forró teát kínálnak. Vigyetek magatokkal bögrét – vagy vásároljatok Orosházi Advent feliratút, ajándéknak is kiváló – és abból kortyolgassátok a teát, vagy akár a Rotary borát.

És ne feledkezzetek meg arról, hogy megörökítsétek a pillanatot: szelfizzetek a bögrékkel a főtéren, és küldjétek el a baráti körnek a fotót az adventoroshaza@gmail.com címre. Mint honlapjukon írják, a fotó nem csak gyertyagyújtáskor készülhet, hanem bármikor az adventi időszakban, a lényeg, hogy a főtéren legyen a helyszín. A mailbe írjátok oda a neveteket is!

A #bögreszelfi-ket a negyedik gyertyagyújtást követő hétfő, azaz december 19-e estig várják, utána sorsolás: a szerencsések Rétesbolt utalványokkal gazdagodnak, így meglesz a karácsonyi nassolnivaló is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.