- hirdetés -

A Bors.hu úgy tudja, Jova Levente és két barátja vitába keveredett két nővel, ütésváltás is történhetett, majd biztonsági őrök vezették ki őket a bárból. Az orosházi focista ügyvédje szerint a lányok zsarolják ügyfelét, az FTC pedig így akarja kitenni a csapatból.

A Bors.hu információi szerint egy budapesti szórakozóhelyen november 12-én a bajnokság harmadik helyén álló FTC focicsapatának tagja, Jova Levente és két barátja összetűzésbe keveredett két hölggyel. A zöld-fehérek második számú kapusát az egyik lány – eddig tisztázatlan okokból – arcul csapta, mire a játékos visszaüthetett. Ezután a szórakozóhely biztonsági embe­rei közbeavatkoztak, erőszak alkalmazása nélkül kikísérték őket a bárból.

A bulvárlap úgy tudja, a lányok arra hivatkozva, hogy egyikük kezét be kellett gipszelni a csetepaté miatt, SMS-ben megfenyegették a játékost, ha nem fizet nekik fájdalomdíjat, nagydobra verik a történteket.

Azt írják, Jova értesítette a klub vezetőit a történtekről, mire válaszul felmentették az edzések látogatása alól, és jelezték, hogy kereshet magának másik csapatot.

– Úgy érzem, hogy ügyfelemmel vitetik el a balhét a Fradinál – árulta el a Borsnak Topuzidisz Dimitrisz ügyvéd. – A lányok pénzt szeretnének látni a történetből, zsarolják Leventét, de semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy bármilyen tettlegességet elkövetett volna. Úgy tudom, fel­jelentésre sem került sor. Az a véleményem, hogy az FTC új igazolásokkal akarja megerősíteni a csapatot a télen, ez a balhé pedig jó ürügy Levente eltávolítására.

Jova nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben, a szórakozóhely közleményében jelezte, a biztonsági személyzet semmilyen erőszakot nem alkalmazott az érintettekkel szemben.

Az V. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.