- hirdetés -

A labdarúgó megyei III. osztály Déli-csoportjában az őszi szezon rangadóját játsszák  szombaton Orosházán, az őszi elsőség a tét.

Az OMTK-ULE 1913 és a Nagyszénás fej-fej mellett halad a bajnokságban, ez idáig egyik csapat sem hibázott. A 12. fordulóban egymás ellen lép pályára a két bajnokesélyes alakulat.

A rangadóra szombaton az OMTK-ULE Sportcentrumának műfüvén kerül sor 13.30 órakor.

Gyimesi András: „Kiélezett mérkőzésre számítok!”

Az OMTK-ULE edzője, Gyimesi András mint mindig, most is visszafogottan nyilatkozott a mérkőzés esélyeiről.
– A megszokott menetrend szerint készültünk. Kiélezett meccsre számítok, amin természetesen nyerni szeretnénk, mint mindegyiken. Biztos vagyok benne, hogy jó mérkőzés vár ránk és a kilátogató szurkolókra. Kezdőcsapattal még nem tudok szolgálni a sérülések, munkahelyi problémák miatt.

A tervezett csapat: Szabó Z. – Fejes, Pardi , Boros, Krivik – Kánya, Szántó ,Elekes, Buza – Greman, Lövei .

Buza Barnabás: ”Ez a meccs kihat a bajnokság további részére is!”

Az ULE meghatározó játékosa, Buza Barnabás vállalkozott esélylatolgatásra.
– Értékes győzelem után, remek hangulatban tértünk haza az elmúlt héten Kevermesről. Az edzések eddig is a megfelelő ritmusba zajlottak , de nem lehet elmenni mellette, hogy azért ez a meccs sokban megváltoztathatja a bajnokság további menetét. Hazai pályán mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Remélhetőleg minél többen kitátogatnak a mérkőzésre.

Boér Zsolt: „Evés közben jött meg az étvágy!”

A vendég Nagyszénás nem feltartott kezekkel érkezik Orosházára. Edzőjük elmondta, hogy a csapat az eddigi meccseken már túlszárnyalta a vezetőség elvárásait.
– Teljesen új csapatot kellett építeni a több helyről érkezett játékosokból, és a célunk az 1-5 hely valamelyikének elérése volt. Evés közben jött meg az étvágy, reális esélyünk van akár az első hely megszerzésére is, a hétvégi rangadón az egy ponttal maximálisan elégedett lennék. Hazai pályán egyértelműen a több volt NB II-es játékossal megtűzdelt orosházi csapat az esélyesebb, mi teher nélkül játszhatunk, igazán veszítenivalója csak az OMTK-ULE 1913-nak van.

A tervezett csapat: Plesovszki – Zábrák , Maglóczki, Baki,Pekár, Kecskeméti , Balogh , Hatfaludy, Asztalos, Szilágyi, Vincze.

Asztalos Gábor: „Nálunk senkit nem kell külön motiválni a meccs előtt!”

A vendégek egyik meghatározó játékosát, Asztalos Gábort kértük egy rövid interjúra.

– Évekig a Rákóczi Vasasban együtt játszottál több mostani ellenfeleddel. Milyen érzés lesz ellenük pályára lépni?

– A múltban 7-8 játékossal is játszottam egy csapatban. Mindenkire szívesen emlékszem, soha nem volt senkivel sem nézeteltérésem. Többségüket nagyon jó focistának tartom és baráti viszonyban állok velük. Természetesen a szombati 90 perc alatt nem lesz barátság és bizonyára mindent megteszünk majd, hogy egymás orra alá borsot törjünk.

– Mik az esélyek?

– Szerintem mindkét csapat a védekezésre fektet majd nagyobb hangsúlyt, ezért nem számítok gólgazdag mérkőzésre. Ami biztos, hogy kemény de színvonalas mérkőzés lesz, remélhetőleg a sportszerűség határain belül. Összességében a csoport két kimagasló csapatának olyan összecsapására számítok, aminek a lefújása után a kilátogató – valószínűleg szép számú –közönség úgy indulhat haza, hogy az osztály szintjét magasan meghaladó színvonalú mérkőzést láthatott és remekül szórakozott. Tisztában vagyunk az OMTK-ULE játékosállományának erősségével, de biztosíthatok mindenkit, hogy a Nagyszénás úgy fog érkezni a mérkőzésre, hogy mindent megtesz a három pont megszerzéséért.

A rendezőktől megtudtuk,hogy a találkozó megtekintése ezúttal is  ingyenes!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.