- hirdetés -

A spanyolországi Gran Canaria szigetén rendezik meg a rangos viadalt november 3. és 6. között, ahol az európai kontinens legjobb klubcsapatai szerepelnek majd. A résztvevő együtteseket két hatos csoportba sorsolták.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az Orosházi FKSE-LINAMAR Hír-Sat férfi strandkézilabda csapata augusztusban megnyerte a magyar bajnokságot, ezzel jogot szerzett arra, hogy hazánkat képviselje a novemberi EHF Strandkézilabda Bajnokok Tornáján.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR Hír-Sat magyar bajnok strandkézilabda együttesének tagja az OFKSE NB I-es gárdájának két játékosa, Miklós Gergő és Pásztor Máté, valamint több válogatott strandkézilabda-játékos is, akik az idei hazai rendezésű világbajnokságon negyedik helyet szereztek. A napokban elkészült a torna csoportbeosztása is, az orosházi fiúk a kétszeres tornagyőztes orosz Ekaterinodar Krasnodar gárdájával kerültek egy kalapba – olvasható a klub honlapján.

A csapatok körmérkőzéses rendszerben játsszák a csoportmérkőzéseket, majd az első négy-négy csapat jut tovább a negyeddöntőbe.

Csoportbeosztások

A- csoport:

Ekaterinodar Krasnodar (orosz)
HEI, Skaering (dán)
Ciudad de Malaga (spanyol)
Orosházi FKSE Hír-Sat (magyar)
TSHV Camelot HS1 (holland)
BHC 1898 (svájci)

B-csoport:

BHT Auto Forum Plock (lengyel)
BHC Detono Zagreb (horvát)
BC Sanddevils (német)
Pallomano Grosseto (olasz)
V. GAW (portugál)
Torslada HK (svájci)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.