- hirdetés -

Mintegy százötvenen kapcsolódtak ki múlt szombaton az Orosházi Járás Nyugdíjas Szervezeteinek Egyesülete kulturális rendezvényén.

Az Orosházi Járás Nyugdíjas Szervezeteinek Egyesülete immár 10. X. Kulturális Fesztiválját tartotta a Csanádapácai Kultúrházban. A szeptember 10-ei programon a házigazda Csanádapáca Szivárvány Nyugdíjas Egyesület tagjai fogadták a vendégeket, akik ezúttal – kirándulások, egyéb rendezvények miatt – nem voltak annyian, mint korábban, de így is több mint másfélszázan kapcsolódtak ki a fesztiválon.

Minden bizonnyal nem bánták meg a részvételt – emelte ki Gabnai István egyesületi elnök. A jubileumi programon a járási egyesület elnökének rövid köszöntőjét Tóth Zoltánné orosházi önkormányzati képviselő ünnepi gondolatai követték.

Majd kulturális műsor következett. Kilenc különböző produkció volt, köztük szép vers, de vidám, mókás férfitánc is műsoron volt. Emléklappal köszöntük meg a szereplést, amit tánc és szórakozás következett – ismertette Gabnai István, aki szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a házigazda csanádapácaiak mellett a rendezvényt támogatóknak is köszönetet mondott.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.