- hirdetés -

A Szarvasi Szilvanapok keretein belül rendezték meg a Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe 2016 döntőjét, ahol az orosházi Horváth Dorina is színpadra lépett és ezúttal sem okozott csalódást.

Korábban még a felkészülésről számoltunk be, a Hercegasszony Birtokon gyakorolták be a lányok a szeptember 10-ei döntő színpadi produkcióit.

A korábbi versenyekhez hasonlóan ezúttal is megmutatták magukat a lányok bikiniben, utcai ruhában és a végén alkalmi ruhában, de táncos produkciót is előadtak. A népes zsűrinek a lányok alakját, szépségét, mozgását és kommunikációs készségét kellett pontoznia, melyekről már rögtön az elején számot is adhattak a versenyzők: mindannyiuknak egy-egy, a műsorvezetők által feltett, kérdésre kellett válaszolniuk. Az első körben még érezhetően zavarban voltak a lányok, kissé döcögve érkeztek a válaszok, ezen bizonyára az sem segített, hogy egy szál bikiniben kellett felelgetniük – írja a beol.hu.

Ismét csak hajszálon múlt

Nekünk, orosháziaknak is volt kiért szorítanunk, hiszen a verseny idején a születésnapját ünneplő Horváth Dorina a Békéscsaba Szépe első udvarhölgyeként érkezett a szarvasi eseményre. Sajnos ezúttal sem az ő fejére került a korona, de ismét csak hajszálon múlt, az első udvarhölgynek választották. Most is Sinkovicz Ágnes előzte meg, második udvarhölgyi címet Baka Benedetta nyerte el.

Az orosházi Horváth Dorinát az első udvarhölgynek választották (Fotó: Varga Fanni)
Az orosházi Horváth Dorinát (b) az első udvarhölgynek választották (Fotó: Varga Fanni)

Dorina természetesen beszámolt nekünk élményeiről. A mindig mosolygós lány elárulta, nagyon jól érezte magát az este folyamán. Még az egyik műsorvezető, Berki Krisztián meglepő húzása sem fogott ki rajta.

– Egyszer csak a kezembe nyomta a mikrofont, hogy nyerjem el a közönséget. Először nagyon meglepődtem, de szerencsére sikeresen vettem ezt a kihívást – mondta büszkén, majd hozzátette: fárasztó estén vagyunk túl, rengetegen kilátogattak. Úgy érzem, tiszta lelkiismerettel tekinthetek  majd vissza, a maximumot nyújtottam. Boldog vagyok, de kicsit bosszant, hogy most is leheletnyire volt a korona. Nagyon hálás vagyok Orosházának, hogy így kiálltak mellettem és ennyien szorítottak értem – fejezte ki háláját a fiatal lány.

Az orosházi szépség számtalan ajándékkal térhetett haza, emellett a Facebook-szavazás negyedik helyén végzett, de legjobban egy modellügynökség megkeresésének örült. Két társával együtt fogják képviselni megyénket a Miss Alpok Adria országos döntőjén, amiről természetesen mi is beszámolunk majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.