- hirdetés -

Nekünk is van kiért szorítanunk: az orosházi Horváth Dorina is esélyes a győzelemre.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Holt-Körös partján található Hercegasszony Birtok szolgált a tábor helyszínéül, ahol két napon át profi stábbal, koreográfusokkal sajátíthatják el a lányok a színpadi produkciókat.

A döntőt ebben az évben is a Szarvasi Szilvanapok keretein belül rendezik meg szeptember 10-én a Szarvasi Víziszínházban. A közel háromórás gálaműsoron megmutatja magát a 12 királynőjelölt utcai viseletben, estélyi ruhában, de sor kerül bikinis bemutatóra is.

Három versenyről lehetett kvalifikálni a Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe 2016-os döntőjére
– Itt van a gyulai Magyar Pálinka Szépe első helyezettje és két udvarhölgye, valamint a különdíjas, a Békéscsaba Szépe versenyről szintén ezen helyezettek és a Kenyérünnep Szépe verseny döntősei – árulta el a beol.hu-nak a verseny egyik szervezője Kiss László.

A szépségek között ott van a 19 éves orosházi szépség Horváth Dorina is, aki a Békéscsaba Szépe első udvarhölgyének választottak.
– A mostani próba nagyon fontos, hiszen nem igazán van időnk ezen kívül gyakorolni a mozgásokat, de részt veszünk kommunikációs órákon is. Emellett most lehetőségünk van jobban összeismerkedni a lányokkal – mondta a mindig mosolygós Dorina.

#throwback

d o r i n a ⬛◽ (@horvathdorina10) által közzétett fénykép,

A műsorszámok között koncertet is terveznek a szervezők, a gála műsorvezetői Oszlács Norbert és Berki Krisztián lesznek.

A tizenkét döntős:

1. Simon Márta Nikolett (19) Elek
2. Varga Nóra (21) Makó
3. Baranyi Lili (17) Békéscsaba
4. Balogh Edina (22) Mezőkovácsháza
5. Sinkovicz Ágnes (19) Békéscsaba
6. Horváth Dorina (19) Orosháza
7. Lukács Szilvia (19) Szentes
8. Melis Zsuzsanna (16) Kondoros
9. Sipos Zsaklin (18) Szentes
10. Baka Bendetta (24) Békéscsaba
11. Kerezsi Virág Ágnes (22) Budapest
12. Halász Viktória (19) Sándorfalva

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.