- hirdetés -

Ismét Orosházán versenyeznek majd a legerősebb tűzoltók az előttünk álló hétvégén. A verseny miatt lezárások várhatók Orosházán, íme a részletek, hol és mikor változik majd a forgalmi rend.

Idén 8 országból érkeznek lánglovagok, hogy végigmenjenek az embertelenül nehéz pálya összesen 13 akadályán. A részletes program, és a koncertek kezdési ideje, helyszíne ide kattintva olvasható.

Az előkészületek és a verseny miatt már csütörtöktől lezárások várhatók a belvárosban.

Csütörtök

Augusztus 25-én, csütörtökön a Rákóczi utcát lezárják a Thék Endre utca és a SPAR áruház előtti gyalogos átkelő között 13-tól 17 óráig. Ebben az időben a Kossuth utcára csak a Könd utca felől lehet majd behajtani.

A Kossuth utca csütörtök 22 órától zsákutca lesz, a Könd utca irányából csak a művelődési központig lehet közlekedni. Ezzel egyidőben a Rákóczi utcai katolikus templom előtti párhuzamos parkolókat is zárják.

Péntek

Augusztus 26-án, pénteken délután kezdik építeni a belvárosi pályát. Ezért 16 órától lezárják a Rákóczi utcát a Deák Ferenc utca és a Thék Endre utca közötti szakaszon, és a SPAR előtti nagy parkolóba is megszűnik a behajtás. 22 órától pedig a Kossuth utcát és a rendezvényteret is teljes egészében lezárják.

Szombat

Augusztus 27-e, szombat reggel 5 órától a pálya építése miatt kiterjesztik az útzárat, így lesz lezárva a Rákóczi utca a Thököly utcától egészen a Táncsics utcáig.

Szombaton egész nap engedélyezik a kétirányú forgalmat a Thék Endre utcában és az Előd utcában a művelődési központ Árpád kert felőli sarkától a Rákóczi utcáig. Emellett az autósok áthajthatnak majd a Vörösmarty utcán a főtér irányába.

Fontos információ, hogy a Rákóczi utcán és a rendezvénytéren futó kerékpárutak is zárva lesznek a versenyek ideje alatt. A zárás feloldása előreláthatólag augusztus 27-én, szombaton 24 órakor történik meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.