- hirdetés -

Augusztusban tizenhárom magyar városban, köztük Orosházán várja közönségét a Filharmónia Magyarország OrgonaPont koncertsorozata. Most jegyeket lehet nyerni a koncertre.

A különböző állomásait számos hangszerpárosítás és az orgona-énekhang együttese teszi különlegessé. A Filharmónia célja, hogy a kifinomult és egyben szórakoztató muzsika is helyet kapjon a kikapcsolódást kereső közönségnek a forró nyári napokon a templomok hűvösében. Orosházán is hasonló koncert-élményben lehet része, aki ellátogat augusztus 15-én az evangélikus templomba. Részletek itt.

A Filharmónia Magyarország jóvoltából, két darab két fős belépőt sorsolunk ki, amihez nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:

Hány helyszínből áll az OrgonaPont turnésorozata?

A: 10

B: 11

C: 13

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk augusztus 14-e, vasárnap 12 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen orgona, és add meg nevedet, telefonszámodat. A sorsolás augusztus 14-én délután történik, a nyertest e-mailben értesítjük az átvétel részleteiről.

A koncert programja

Postakürt szóló
J. S. Bach: C-dúr prelúdium és fúga, BWV 531
G. Fr. Händel: g-moll szonáta, op. 1, No. 6 (HWV 364a)
J. de S. Carvalho: g-moll toccata
Örmény dal
Th. Dubois: In paradisum
J. S. Bach: g-moll szonáta, BWV 1020
J. S. Bach – Ch. Gounod: Ave Maria
E. Gigout: h-moll toccata

Jegyek elővételben válthatók a Tourinform irodában, valamint a jegymester.hu weboldalon, de a helyszínen is kaphatóak lesznek. A teljesárú belépő ára 1800 Ft, míg a diákok, nyugdíjasok és a Filharmónnia Magyarország bérletesei 1300 Ft-ért tekinthetik meg az előadást

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.