- hirdetés -

„Ahol szeretünk, ott az otthonunk – az otthon, melyet lábunk elhagyhat, de szívünk sohasem…” – ez volt az idei mottója a Vadvirág Esély Klub június 16-án tartott családi napjának.

E mottóval kívánták a szervezők kifejezni azt, hogy a 34 klubtag és azok hozzátartozói egy nagyon erős közösséget jelentenek. Ennek a közösségnek pedig a második otthona a Vadvirág Esély Klub, ahol életük nagy részét töltik. Ez a nap azért is fontos az intézmény életében, mert azokról a személyekről szól, azokat helyezi előtérbe, akik évtizedek óta kísérik, támogatják akadályozottsággal élő gyermekeiket.

A vadvirágosok sokat készültek a családi napra (Fotó: klub)
A vadvirágosok sokat készültek a családi napra (archív fotó)

Misák Darinka, a Vadvirág Esély Klub vezetője, Kissné Bogár Ildikó, az Egységes Szociális Központ vezetője és Dávid Zoltán polgármester köszöntője után előadások következtek, majd a Forrás református óvodások léptek a színpadra, őket a vadvirágos fiatalok követték műsorukkal. A rendezvény keretében helyet kapott az „Én elfogadlak, fogadd el tőlem” elnevezésű felszolgálás is, olyan formában, hogy a vadvirágos fiatalok frissítőket szolgálták fel a megjelenteknek. A tombolahúzást követően közös ebéddel, táncos mulatsággal folytatódott az összejövetel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.