- hirdetés -

Meghosszabbította a Békéscsaba és Dunaújváros között közlekedő járatának útvonalát a Dél-Alföldi Közlekedési Központ Zrt. Az érintett busz végállomása június 16-ától Zalaegerszeg és áthalad útközben Siófokon, Keszthelyen, valamint Hévízen is.

Az új járatot a Dél-Alföldi Közlekedésszervező Iroda kezdeményezése alapján indította a DAKK, mivel évről-évre nehézséget okozott, hogy Békés megyéből nem tudtak az utazók közvetlenül eljutni a dunántúli, illetve a balatoni régiókba. Ezt a problémát orvosolja az útvonal meghosszabbítása.

Az új járat útvonala (Fotó: volan.hu)
Az új járat útvonala (Fotó: volan.hu)

A járat minden nap reggel 6 órakor indul Békéscsabáról, Orosházára 6 óra 50 perckor, Siófokra Kecskemét, Solt és Dunaújváros érintésével 12 óra 45 perckor, Keszthelyre 14 óra 45 perckor, míg Zalaegerszegre 15 óra 40 perckor érkezik. Vissza irányba ugyanezen az útvonalon szintén naponta indul busz reggel 8 óra 40 perckor, ami Orosházára valamivel este fél 6 előtt fut be.

Az autóbusz társaság abban bízik, hogy az új eljutási lehetőséggel sokan élnek majd és a járat már ezen a nyáron jelentős utasforgalmat bonyolíthat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.