- hirdetés -

Szerda este jön a magyar labdarúgó válogatott utolsó csoportmeccse a foci Eb-n. Szinte biztos, hogy újra tömeg lesz a főtéri focifaluban. A programot a fúvószenekar térzenéje vezeti majd fel.

Eddig minden várakozást felülmúltak labdarúgóink. Az osztrákok elleni 2-0-ás győzelem, és az izlandiak ellen elért 1-1-es döntetlen megalapozta a nagy reményeket a hazai drukkerekben. A kedd esti német győzelem után pedig már az is eldőlt, hogy a magyarok biztosan továbbjutnak a csoportból a legjobb 16 közé. Hogy hányadik helyen, az majd az utolsó csoportmeccsek végén dől el.

Ami biztos, hogy 18 órától újra rengeteg orosházi és itt nyaraló turista lesz kint a főtéri kivetítőnél, hogy közösen szurkoljanak a magyaroknak a portugálok ellen.

A felvezető műsort ezúttal az Orosházi Fúvószenekar biztosítja majd. A téren, a kivetítő mellett 16:45-től adnak 1 órás térzenét. Néhány nappal ezelőtt játszott már a zenekar a téren, most ezt ismétlik meg – a magyar meccs előtt, új karnagyunk, Putnoki Zsolt vezényletével.

Aki nem látta volna, milyen volt a hangulat az osztrákok elleni meccsen, itt megnézheti

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.