- hirdetés -

A hétvégén ismét felpezsdült a kézilabdaélet városunkban. 14 település 39 csapata pattogtatta a labdát az 5. alkalommal megrendezett Orosháza Kupán.

Az U7-estől a serdülő korosztályig mérették meg magukat a lányok. Négy helyszínen, a Táncsics gimnázium tornatermében és csarnokában, a Vörösmarty iskola tornatermében és az Eötvös-csarnokban folytak a kézilabda csaták múlt pénteken és szombaton.

A sárgában játszó ONKC serdülők is nagyot küzdöttek (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
A sárgában játszó ONKC serdülők is nagyot küzdöttek (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Mint Dancsó Attila, a rendező OXXO Energy Orosházi NKC elnöke elmondta, nagy öröm számunkra, hogy immár hagyományosan jól sikerül ez a nemzetközi utánpótlás-torna.
– A klubok várják és szívesen jönnek Orosházára, mi pedig újra és újra örömmel vágunk neki a rendezésnek, hisz amellett, hogy utánpótlásunk számára jó erőfelmérő, a jelenlevő mintegy 500 gyerek, szülő, szakember évről évre viszi városunk és a helyi kézilabdázás jó hírét – emelte ki Dancsó Attila.

A szombati eredményhirdetés a főtéren zajlott. A legeredményesebb klub a Szeged KKSE volt, de az ONKC-s lányokat is sokszor szólították éremátadáskor a színpadra, amint azt a lentebb látható eredménylista is igazolja.

Orosházi eredmények:

U7 :  III. hely
U8: V. hely
U9: IV. hely
U10: III. hely
U12: II. hely
U13: II. hely, III. hely
Serdülő: II. hely

Különdíjak: 

U7: Legjobb játékos: Musztafa Lara
U8: Legjobb játékos: Gera Vanda
U10: Legjobb Kapus: Kovács Jázmin
U12: Legjobb Kapus: Nagy Dorina
U13: Gólkirálynő: Vajer Blanka
Serdülő: Legjobb Kapus: Késmárki Kata

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.